Ajankohtaista

6.-10.11.2023 (viikko 45) Rohkeasti Digiä! – viikko

Teemaviikon tavoitteena on saada näkyvyyttä tärkeälle digiosallisuuden teemalle ja lisätä yhdessä digirohkeutta koko maakunnan alueelle. SoTyDigi-hankkeen yhteistyössä kumppaneidensa kanssa järjestämä tapahtumaviikko on suunnattu Karelian opiskelijoille ja opettajille, sote- ja työllisyysalan ammattilaisille, yrityksille sekä kansalaisille. Teemaviikon aikana järjestetään erilaisia tapahtumia niin livenä kuin verkossakin. Päätapahtumana on Digi- ja väestötietoviraston webinaari digiosallisuuden teemasta.

Digiä rohkeasti kaikille! Tervetuloa osallistumaan. Lisääthän ajankohdan jo kalenteriisi.

13.4.-1.6.

Digivalmennus
Järjestämme arjen digitaitojen valmennusta Kiteellä Kasken tiloissa 13.4.-1.6. torstaisin klo 9-11. Ilmoittaudu mukaan!
Katso esite! Lisätietoja ja ilmoittautuminen: [email protected], 050 4768 869

23.3.2023

Palvelumuotoiluvalmennus digiosallisuuden edistämisessä – mitä kokeiluista opittiin? klo 12-16 Sokos Hotel Kimmel, Marjala-kokoustila (2-3)

Jaamme kokemuksia SoTyDigi-hankkeen palvelumuotoiluvalmennuksen piloteista syksyn ja talven ajalta. Ympäri maakuntaa on käynnissä kuusi erilaista kokeilua digiosallisuuden edistämisen teemoilla ja tilaisuudessa tuumaillaan yhdessä, mitä piloteista opittiin. Tilaisuudessa jaetaan tietoa hyvistä käytännöistä digiosallisuuden edistämisessä sosiaali- ja työllisyyspalveluissa ja nimenomaan toimijoiden itsensä kertomana. Tilaisuudessa maakunnan eri toimijat pääsevät verkostoitumaan ja mikä parasta: ihan livenä pitkästä aikaa.

Ohjelma
klo 12.00 Aloitussanat
Klo 12.15 – 13.30 Pilottien kokemusten jakaminen
klo 13.30 – 14 Kahvit
klo 14.00 – 15.30 Pilottien kokemusten jakaminen jatkuu
Klo 15.30 – 16 Miten digiosallisuuden edistäminen jatkuu tästä eteenpäin?

22.12.2022

SoTyDigi-hankkeessa haluamme lisätä tiedolla johtamisen osaamista sosiaali- ja työllisyysalan arjen työn tasolla. Tiedolla johtamisen lehtori Tiina Soininen on suunnitellut kolmen luennon sarjan tiedolla johtamisen näkökulmiin sosiaali- ja työllisyyspalveluissa. Ensimmäinen luento on katsottavissa ja kuunneltavissa kaikille aiheesta kiinnostuneille Avointen oppimateriaalien kirjastossa tämän linkin kautta: Sosiaali- ja työllisyysalan tiedolla johtaminen. Osa 1: Asiakkaasta globaaliin – Avointen oppimateriaalien kirjasto (aoe.fi)

18.11.20220

Tiedolla johtamisen lehtori ja kehittäjäopettaja Tiina Soininen kansalaisten perusoikeuksia ja digikyvykkyyttä blogikirjoituksessaan:

https://sosdigi.weebly.com/blogi/perusoikeudet-ja-kansalaisten-digi-kyvykkyys-eun-politiikkaohjelmien-varjossa-pohdintoja-suomen-desi-indeksin-tuloksista

22.8.2022

Kehittäjäopettaja Katja Sorjosen ja sosionomiopiskelija Tiia Koukkusen uusi julkaisu löytyy Karelian Pulssi-portaalissa!

21.6.2022

Kannattaa käydä lukemassa SoTyDigi-hankkeen kokemuksista yhteistyöstä sosionomiopiskelijoiden kanssa ”Nyt voidaan mennä antamaan digiohjausta vaikka Joensuun torille!” – Sosionomiopiskelijat harjoittelivat ohjausta työllisyyspalveluissa – Karelia-ammattikorkeakoulu

20.4.2022

Projektiasiantuntija Seija Ollarannan uunituore julkaisu digiosallisuudesta löytyy Karelian Pulssi-portaalista Pääsevätkö kaikki osallisiksi digitalisaatiosta? – Karelia-ammattikorkeakoulu.

Käy vilkaisemassa myös tiedolla johtamisen lehtori Tiina Soinisen julkaisu, jossa hän kertoo kokemuksia tietojohtamisen opetuksesta Tietojohtamisen opetuksen haasteita alkumetreiltä – Karelia-ammattikorkeakoulu.

14.3.2022

Järjestämme kevään aikana kolme verkostotapaamista SoTyDigi-hankkeen kohderyhmälle eli Pohjois-Karjalan kuntien työllisyyspalveluiden työntekijöille ja Siun soten sosiaalipalveluiden työntekijöille.

Osa tapaamisista on avoimia kaikille hankeyhteistyökumppaneille ja muille teemoista kiinnostuneille Pohjois-Karjalan kunnissa, Siun sotessa ja Karelia-amk:ssa.

Kevään 2022 teemat ovat seuraavat ja ne pidetään Teamsilla:

  • To 31.3 klo 14 – 16
    • Uusia ratkaisuja asiakkaiden digiosaamisen vahvistamiseen
  • To 28.4 klo 14 – 16
    • Etäohjaus ja digitaaliset palvelut työn tukena sosiaali- ja työllisyyspalveluissa
  • To 2.6. klo 14 – 16
    • Tiedolla vaikuttaminen sosiaali- ja työllisyyspalveluissa

Jos et ole saanut henkilökohtaista kutsua ja haluat mukaan niin ilmoittele Jaanalle sähköpostilla [email protected] !